Aanvragen van een energielabel zonder gedoe

Je huis verkopen is een hoop gedoe. En daarom vinden wij dat het aanvragen van een energielabel snel en gemakkelijk moet kunnen. Jij doet een aanvraag via de website en wij gaan direct voor jou aan de slag zodat jij heel snel dat verplichte energielabel in huis hebt en dit kan afvinken van je takenlijst.

mijn energielabel

John

Ik ben John en al jaren werk ik als energiedeskundige. Ik heb een tijd gewerkt als energiedeskundige om energielabels te beoordelen in Amsterdam. Maar ik woon in Geldrop. Dat moet dichter bij huis ook kunnen dacht ik. Er is zoveel vraag naar energielabels en liefst gisteren. En dat begrijp ik.

Daarom ben ik jmenergielabel.nl opgestart. Samen met Arno zijn wij er voor de Brabanders. Aanvragen van een energielabel kan nu heel snel en vakkundig. Vul het aanvraagformulier in en voor je het weet staan wij in je huis. In gemoedelijke Brabantse sfeer gaan wij aan het werk.

Arno

Ik heb al jaren een telefoonwinkel die ik ben gaan uitbreiden met energieaanbod. De mensen weten door het bomen het bos niet meer te vinden en ik vind dat storend. En als je iets storend vindt, dan moet je er wat aan doen. Dat vind ik.

Ik houd van Geldrop en van Brabanders. Dus toen John versterking vroeg voor zijn plannen in Geldrop hoefde ik niet lang na te denken en ben ik in de boeken gedoken om mijn kwalificaties te upgraden. Service geven zit in mijn DNA. Dat ondervinden de mensen in mijn winkels maar samen met John kom ik nu ook bij je thuis. Een huis verkopen is spannend en een hoop gedoe. Maar sommige taken zijn snel, gemakkelijk en leuk geregeld. Zoals het aanvragen van een energielabel. Laat ons je helpen zodat je daar in ieder geval geen gedoe mee hebt.